Magic Leap One

Na een aantal jaren van grote geheimzinnigheid heeft Magic Leap de ‘Creator Edition’ onthuld van zijn futuristische AR-headset, de Magic Leap One. Het is nog onbekend wanneer precies de Augmented Reality headset besteld kan worden en wat de prijs is. Houd vooral onze blog en social media in de gaten. Wilt u als eerste kennismaken met de Magic Leap. Stuur dan even een bericht dan neemt Urban Events contact op als de Magic Leap One (bijna) binnen is.

Magic Leap One Lightpack

Bij Augmented- en Mixed Reality is interactie tussen virtuele objecten en de echte wereld zeer belangrijk. Daarom is de De Magic Leap headset uitgevoerd met een Lightpack en deze wordt met een kabel gekoppeld aan de headset. De Lightpack rendert de virtuele objecten tracked de omgeving. U kunt de lichtpack zien als een zeer krachtige computer, alleen dan ter grootte van een ijshockey puck.

Stel een vraag Offerte aanvragen

Boekingen & info

Neem contact op met Urban Events. Wij adviseren u graag bij het samenstellen van een passend programma! Wij zijn op maandag t/m vrijdag van 09:00 – 18:00 uur bereikbaar op: 0318 – 842 466 of stuur ons een bericht.

Begeleiding

Een begeleider helpt bij het aanscherpen van uw vraag of doelstelling. Ze kennen de techniek & de content zeer goed, hebben zeer veel ervaring met Augmented Reality en de beleving die daarbij komt kijken.

De begeleider weet op een heldere wijze door te vragen als iets niet meteen duidelijk is. Omstanders worden actief aangespoord om ook eens de Magic Leap One te proberen.