Metavision Meta2

Bent u op zoek naar een Meta 2 Augmented Reality experience voor uw volgende evenement of voor op uw beursstand? Urban Events heeft de hardware, ruime ervaring met Virtual-, Augmented & Mixed Reality en professionele begeleiders welke ter plaatse de Meta 2 AR opstelling begeleiden. Wij adviseren u graag, zullen alle beschikbare opties onderzoeken en u helpen u de beste Augmented Reality beleving te kiezen die bij uw doelstelling aansluit. 

Diverse AR belevingen, maar ook maatwerk!

De Meta 2 Augmented Reality headset wint snel aan kracht als een van de meest innovatieve en betaalbare AR headsets die vandaag beschikbaar is. Met de Meta 2 kunt u uw gasten bijvoorbeeld een holografische versie van de aarde aan laten raken, de innerlijke werking van het menselijk brein laten bekijken of een puzzelgame laten spelen terwijl de stukjes voor ze zweven. Uiteraard kunnen we ook maatwerk leveren. Denk hierbij aan het laten maken van een Augmented Reality applicatie voor uw bedrijf. Informeer bij ons naar de mogelijkheden & prijzen van een dergelijke AR app.

Een verbluffende Augmented Reality Ervaring

Kortom, de Meta 2 is een verbazingwekkende Augmented Reality headset welke het onmogelijke mogelijk maakt. Het is veilig om te zeggen dat uw gasten hun Meta 2 ervaring nooit zullen vergeten tijdens uw volgende evenement. De reden dat de Meta 2 een verbluffende AR ervaring biedt, is vanwege het buitengewoon brede gezichtsveld. Er geen andere AR headset waarmee de ruimte in Augmented Reality zo volledig kunt zien. U hoeft namelijk niet uw hoofd ver te draaien om het volledige beeld voor u te zien.

Zet de Meta 2 als publiekstrekker in op uw beursstand

De Meta 2 is in vergelijking met de Microsoft Hololens geen standalone AR headset. Dit betekent dat de Meta 2 aan de hand van een kabel op een High end PC wordt aangesloten. Live kunnen meekijken in tegenstelling tot de Hololens is bij de Meta 2 dus standaard. Omstanders ervaren tegelijkertijd en al wachtend wat de mogelijkheden zijn van de Meta 2 AR headset. 

Stel een vraag Offerte aanvragen

Boekingen & info

Neem contact op met Urban Events. Wij adviseren u graag bij het samenstellen van een passend programma. Wij zijn op maandag t/m vrijdag van 09:00 – 18:00 uur bereikbaar op: 0318 – 842 466 of stuur ons een bericht.

Meta 2 AR headset huren

Begeleiding

Een begeleider helpt bij het aanscherpen van uw vraag of doelstelling. Ze kennen de techniek & de content zeer goed, hebben zeer veel ervaring met de Meta 2 en de beleving die daarbij komt kijken.

De begeleider weet op een heldere wijze door te vragen als iets niet meteen duidelijk is. Omstanders worden actief aangespoord om ook eens de Meta 2 te proberen.