AR Cardboard kopen?

De AR Cardboard maakt Augmented Reality toegankelijk voor iedereen. U heeft alleen een smartphone en een AR Cardboard nodig om de interactieve 3D modellen in de ruimte weer te geven. AR Cardboard kopen? Geef de AR Cardboard als relatiegeschenk of op een beurs na een interessant gesprek weg. Of activeer uw merk of product met de Augmented Reality Cardboard. Uiteraard kunnen wij ook AR content voor uw organisatie ontwikkelen.

De kartonnen AR-bril wordt door de gebruiker zelf, aan de hand van een korte handleiding, in elkaar gezet. Het enige wat men naast de AR Cardboard nodig heeft is een geschikte smartphone (iPhone7 of hoger, Samsung Galaxy8 of hoger, Google Pixel of een Zenfone AR) en een AR App. Bestel de AR Cardboard in verschillende oplagen en promoot uw bedrijf in een andere dimensie. De AR Cardboard is zeer geschikt voor een direct mailing. Dit omdat deze AR Cardboard door de brievenbus heen kan en zelf door de eindgebruiker in elkaar gevouwen wordt.

Impressie Augmented Reality Cardboard

Wilt u de AR cardboard laten bedrukken?

Augmented Reality is hot! Dus wat is er nou leuker dan uw klanten een eigen augmented reality bril cadeau geven? De AR Cardboard is betaalbaar en daarnaast ook te bedrukken met uw eigen logo of in uw eigen huisstijl, zodat u het cadeau een persoonlijke touch mee geeft. Bestel de AR Cardboards vanaf €12,50 ex 21% BTW per stuk en een in een minimale oplage van 50 stuks.

Bedruk de Augmented Reality Cardboards en zet Augmented Reality in als marketingtool. Laat uw relaties, prospects of potentiele nieuwe medewerkers in Augmented Reality kennis maken met uw product of bedrijf. Laat zien dat u bedrijf nieuwe wegen bewandelt en innovatie hoog in het vaandel heeft staan. Laat u door ons adviseren, maak samen met ons een AR concept en laat uw potentiele klant een kijkje, aan de hand van Augmented Reality, in de toekomst van uw bedrijf nemen.

Stel een vraag Offerte aanvragen

Bestellen & info

Neem contact op met Urban Events. Wij adviseren u graag! Wij zijn op maandag t/m vrijdag van 09:00 – 18:00 uur bereikbaar op: 0318 – 842 466 of stuur ons een bericht.

AR Cardboard kopen

VR Cardboard?

Google Cardboard is de oplossing indien u in één keer een grote groep of publiek in een zaal kennis laten maken met Virtual Reality. De kartonnen Virtual Reality bril is natuurlijk low budget toepassing. Advies of vrijblijvende offerte? Bel of mail even.

VR Cardboard