Microsoft Hololens

Huur de Microsoft Hololens voor op uw beursstand of evenement en laat als bedrijf zien dat u denkt in mogelijkheden, in nieuwe technologie en de kansen die dit eventueel kan bieden op zakelijk gebied. Uw gasten zullen zich verbazen van de mogelijkheden welke Augmented Reality tot op heden voor zakelijk gebruik, maar ook al voor entertainment biedt.Augmented Reality legt een virtuele laag over de werkelijkheid. De Hololens is in staat om over hetgeen u ziet fictieve beelden (lagen) toe te voegen. Ook kunt u met deze digitale lagen interacteren.

Augmented Reality Apps

De Hololens is volledig standalone. Dit betekent dat niet met allerlei kabels te maken heeft en geen PC nodig heeft. Met Inside Out tracking ligt er een wereld voor u open. Bestuur de Hololens met hand- en hoofdbewegingen en spraak. Er zijn diverse apps beschikbaar, welke voor verschillende doeleinden kunnen worden ingezet. Heeft uw beurs of evenement een speciaal thema? Informeer dan eens naar de Augmented Reality maatwerk mogelijkheden.

Live meekijken met de Hololens

Optioneel kunt u de Hololens uitbreiden met streaming & recording + een grote LED TV op statief. Deze optie houdt in dat een high-end pc en router op de grote LED TV worden aangesloten, zodatomstanders live mee kunnen kijken met de Microsoft Hololens.Zodoende wordt interactie van de gebruiker aan een nog groter publiek getoond. Omstanders ervaren tegelijkertijd en al wachtend in de rij wat de mogelijkheden zijn van de Microsoft Hololens. Uiteraard kunnen we ook uw eigen TV scherm op de PC aansluiten.

Een Hololens demonstratie bij u op locatie

Een Augmented Reality demo game duurt per persoon slechts een paar minuten. De beleving van Augmented Reality is uniek! Boek daarom een Hololens demonstratie pakket als publiekstrekker op uw stand of gewoon voor de fun voor op uw evenement! De apps en games welke wij voor u in hetdemonstratie pakket geselecteerd hebben geven uw gasten de beste Augmented Reality beleving in combinatie met de Microsoft Hololens headset.

Stel een vraag Offerte aanvragen

Boekingen & info

Neem contact op met Urban Events. Wij adviseren u graag bij het samenstellen van een passend programma. Wij zijn op maandag t/m vrijdag van 09:00 – 18:00 uur bereikbaar op: 0318 – 842 466 of stuur ons een bericht.

Augmented reality huren

Begeleiding

Een begeleider helpt bij het aanscherpen van uw vraag of doelstelling. Ze kennen de techniek & de content zeer goed, hebben zeer veel ervaring met de Microsoft Hololens en de beleving die daarbij komt kijken.

De begeleider weet op een heldere wijze door te vragen als iets niet meteen duidelijk is. Omstanders worden actief aangespoord om ook eens de Hololens te proberen.